Галена Митева

galena

Галена Митева

Професия: Икономист

Година на регистрация в Орифлейм: 1997

Регистрирах се през юни 1997 година. Отначало исках да пазарувам за себе си и за няколко приятелки и колежки. Скоро обаче разбрах за силата на мрежовият маркетинг и тази идея ме заплени. През годините имах няколко работни места, пробвах различни проекти, но винаги Орифлейм е бил с мен. Опитвах се да съвместявам няколко дейности, фокусът ми беше на няколко места. Това водеше и до малки успехи. Ето защо през 2011 година взех решение и започнах професионално да изграждам бизнеса си с Орифлейм.

Успехът дойде след като осъзнах, че е нужно да имам система. Дотогава правех нещата на парче, между другите дейности. Усещах, че моята сфера на развитие ще е онлайн. Започнах да търся обучения за работа чрез интернет. Посетих поредица от лекции, курсове и тренинги, на които се запознах с чудесни специалисти и новатори.

Това доведе до съзнателно изграждане на собствена бизнес система. Чрез тази система позволявам на хора, които нямат опит в интернет и в мрежовият маркетинг да започнат да изграждат собствена мрежа в Орифлейм и да печелят от това. Оказа се, че този начин на работа освен всичко друго е и доста забавен. В екипа се включват хора от цялата страна, от чужбина. Намерихме много приятели във всички краища на България. Заедно ни е весело и обогатяващо!

 

Тайна за успешен бизнес няма! Всичко, което правя не е по-различно от другите бизнес системи. Всеки човек от екипа би могъл да бъде на моето място. Мнозина вече дават сериозна заявка да постигнат ново ниво и титла. Двама онлайн мениджъри постигнаха нива, които им дадоха възможност да бъдат на международна конференция в Египет. И всичко това се случи за период от 6 до 9 месеца. Т.е. дори и в сегашната икономическа обстановка е възможно току що стартирал човек да постига бързо развитие, да печели пари и да пътува. Мрежовият маркетинг с Орифлейм, противно на широко разпространеното мнение не е привилегия на първите, а е привилегия на искащите и на действащите. И аз съм доказателство за това, че няма значение кога се включваш, има значение кога започваш да действаш системно.

 

Какво привлича хората към Орифлейм? Аз мога да определя какво привлича хората  конкретно в моя екип. Ние сме иновативни, забавни сме и даваме различен бизнес подход. Всеки дошъл при нас твърди, че мнението му за Орифлейм е било различно до момента, в който е попаднал на наша среща. Правенето на презентации, тренинги и малки срещи за мен е чудесно място всеки да покаже способности в общуването, в умения да говориш завладяващо, в показването на начини за разкрасяване и подобряване на здравето, в умения за лидерство. Да можеш да консултираш други хора е изключително ценно умение и който усети силата на това остава при нас и иска да учи повече и повече. Да умееш да предлагаш козметика и уелнес продукти всъщност се превръща в опитност, приложима във всички сфери на живота. Успешният консултант на Орифлейм може да пренесе наученото в много сфери. Уменията, които се получават в процеса на работа, носят ползи, които се мултплицират. Орфлейм всъщност е много повече!

 

Какво съм планирала оттук насетне? Мдаааа, планове, планове 🙂 Компанията Орифлейм дава доста предизвикателни планове за всеки, мечатещ да присъства на уникални международни и местни събития. Който е посетил веднъж подобно събитие забравя за традиционният туризъм и от тук нататък иска да пътува само по „Орифлеймски“. Току що се прибрах от уникална международна конференция в Египет. Тя е поредното доказателство за перфектна организация, за размах на събитията и най-вече за отношение към всеки един консултант.

Така, че един от плановете ми е да присъствам на международната конференция през 2016 година. Цел ми е и да „заведа“ и още членове на екипа, които вече доказват, че имат потенциал да присъстват на подобни събития. Те го заслужават, остава само и да го направят.

В плановете ми е и да подобрявам и разширявам системата на работа, което да позволи на още хора да се възползват от възможността, която Орифлейм дава. Създадох сайта www.6×21.com точно с тази идея. Днес малко хора знаят в действителност как биха могли чрез Орифлейм да поддръжат красотата и здравето си, като в същото време и печелят. И то печелят не само пари, а всъщност обогатяват живота си с преживявания, пътувания, нови запознанства. А това вече е много повече от бизнес система! Това е ново ниво на живот.

 

Приветствам всички инициативи, които се предприемат в огромната корпорация на Орифлейм. Новаторството е нещо, което винаги съм харесвала в тази компания. Няма нищо по–постоянно от промяната. Пожелавам смелост и желание за лична промяна на всички мои последователи.

Тодорка, Ели, Лидия, Стела, Жанета, Ивелина, Ваня, Русанка и Дани, Нели и Радо, Марин и Милчо, Даниела, Ергюл, Небает, Анна, Анита, Наталия… Всички вие можете да покажете вашите умения! Не се страхувайте да бъдете лидери, не се старайте да бъдете перфектни! Всичко е във вашите ръце!

Пожелавам ви и да вървите към вашите цели. И помнете: ние не ставаме изведнъж успешни. И не изведнъж достигаме мечтаните цели. Най-главното е да правим крачки всеки ден по пътя си, дори и малки крачки. Дори и да не знаем какво ще проработи, ако правим по нещо всеки ден, то ние изработваме навик, който ще ни помогне да се движим към нови нива. И всичко се получава. Може би не веднага, но успеха е сигурен.

Гарантирам ви го!

Галена Митева