Да обиколиш света

За да сбъдне мечтата си да пътува с “Орифлейм”, човек трябва да е готов да работи усилено. Най-хубавото е, че това може да бъде всеки, казва Албена, която се е докоснала до невероятни кътчета от планетата благодарение на козметичната компания

Когато чуете историята на Албена Димитрова – лидер в „Орифлейм България“, чието работно ежедневие е свързано с красота, чести пътувания до екзотични дестинации и официални вечери с известни личности, ще си кажете: „Де да можеше всеки!” Ако се съди по професионалния й път обаче, може, особено когато е налице желанието да сбъднеш мечтите си. Тя самата започва работа в компанията като консултант по красота като допълнителен ангажимент към научната работа и отглеждането на три деца. Годината е 1994-та и само две години по-късно Албена и съпругът й се класират за първата международна конференция на марката в Лондон и Дъблин. Ето какво разказва самата Албена за пътуванията и красотата:
GRAZIA: Колко места по света посети като лидер на „Орифлейм“?
АД: До момента заедно със семейството си съм посетила близо 50 страни благодарение на „Орифлейм“. Невероятно е, че даже след Лондон, Париж и Рим, след Сингапур, Хонконг и Рио, след водопада Виктория, Мавриций и Бали „Орифлейм“ продължава да ни изненадва с нови и вълнуващи дестинации, с нови и различни програми.
G: Каква е разликата между тези пътувания и обикновените туристически обиколки?
АД: Тя е в атмосферата, която се създава. „Орифлейм“ е компания, която има културата да признава резултатите на своите лидери, да ги кара да се чувстват специални. Пътуванeто  до Стокхолм през 2007 г. за 40-ия  рожден ден на „Орифлейм“ като част от световния Топ 100 на компанията е много специално за мен тържествената вечер премина в присъствието на кралица Силвия в Кметството на Стокхолм, където се провежда церемонията по връчването на Нобеловите награди.
G: Какво е нужно, за да сбъдне човек мечтата си да пътува с „Орифлейм“? 
АД: Да го поиска, да е готов да работи усилено за постигането на тази цел и наистина да го направи. Най-хубавото е, че това може да бъде всеки.
G: Впечатленията ти от последната дестинация Гоа в Индия?
АД: Гоа е тропическо бижу на брега на Арабско море приказно време през януари, безкрайни плажове. Допреди 50 години Гоа е португалска колония под влиянието на католическата църква, което я прави очарователна смесица на индийското и европейското.
G: Следващият „Орифлейм“ билет? 
АД: След няколко месеца сме в Дубай. В момента сме в състезание за Сейшелите и Кейптаун. В „Орифлейм“ винаги е интересно.

Текст: Grazia
Фотография: PR

http://www.graziaonline.bg/v12443/da-obikolis-sveta.html