Най-големите ми постижения през 2007г

В миналия бюлетин със Светозар разказахме за VIP проявата в Стокхолм, с която Орифлейм отбеляза своята 40-годишнина. Да заслужим присъствието си и да бъдем представителите на България в това историческо за компанията събитие за нас и екипа ни беше сериозен успех.

Mexico 1В началото на 2007 конференцията на Орифлейм в Мексико ни даде настроение и тласък за годината. През зимния януари Канкун и Акапулко ни заредиха с топлината си. Имахме шанса да видим едно от седемте чудеса на света – пирамидата в Чичен Ица, да се докоснем до неразгаданата напълно цивилизация на маите.

През септември конференцията в Тенерифе представи резултати от дейността на консултантите на Орифлейм, над два милиона души във всички страни. Ние сме в Топ 50 на света и десети в Централна Европа и Средиземноморието. Бонусът ни на растежа е четвърти за региона. Тези постжения са не само наши и на екипа ни, но и на целия Орифлейм България Защото са възможни само ако са налице необходимите предпоставки за това – добър фирмен мениджмънт, партньорство между мениджмънта и директорите, коректни отношения между лидерите на отделните екипи, приятелска атмосфера на работа. Благодарим ви, приятели и колеги! Всичко това ни задължава и амбицира да представяме страната ни още по-убедително, да увличаме колегите си да го правят.

Mexico 3

И все пак, ако трябва да посоча най-голямото ни постижение за 2007, то няма да е нито едно от изброените по-горе. Най-ценните неща са невидими и неизмерими. Нашето развтие в стремежа да се докажем е по-важно от бонусите и пътешествията. Новото ниво на осмисляне на мисията ни в живота е това, което ни приближава до хармонията. Усещането за вътрешен баланс ни помага да бъдем център на позитивна енергия, който привлича и задържа хората. Най-голямото постижение е екипът от хора, сред които се увеличава делът на тези, които вярват, че чрез Орифлейм могат да подобрят начина си на живот, да изявят себе си. И го правят! Възползвам се от възможността да благодаря за това и да поздравя от страниците на бюлетина целия екип. Желая да вярвате в собстбения си потенциал толкова, колкото аз вярвам във вас. Бъдете здрави, силни и вдъхновени!

Обръщам се и към всички колеги  в Орифлейм. Счита се, че има три категории хора. Първата са тези, които се грижат за себе си, втората – за себе си и близките, и третите, които променят съдбата на други хора.  Овладявайки изкуството на спонсорството и лидерството, придобиваме способността да помагаме на хората да живеят по-добре. По този начин печелим най-ценния от всички бонуси – бонуса на щастието. Желая ви здрава, щастлива и богата 2008!

Tenerife 2007 068

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Албена Димитрова                                                                                             

 Бюлетин Орифлейм за каталог 1 / 2008