Нов Изпълнителен директор

ATHENS 1

ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ТИТЛА – ПОБЕДА НА ЕКИПА

Всяка нова титла е повод за равносметка, благодарност и поглед  в бъдещето. Титлата Изпълителен директор не е като другите. Тя има значимостта и признанието на международно ниво. Тя е първата в историята на Орифлейм България. Тя е резултат от тринадесетгодишен труд. Плод от усилията на мощен екип единомишленици. Възможна единствено при мениджмънт, осигуряващ атмосфера на партньорство, подкрепа и приятелство.

Историята на успеха на всеки човек започва с осъзнаването на това какво иска от живота си. Преди Орифлейм аз вече имах някаква представа. Орифлейм ми даде много повече. Мечтаех за бизнес, с помощта на който да изявя себе си. Орифлейм ми позволи да помогна и на много други хора също да го направят. Мечтаех за интересен живот. Орифлейм ми даде възможността да имам ярък живот, изпълнен не само с разнообразие, но и със забавления. Мечтаех за пътешествия. Чрез Орифлейм посетих много интересни и екзотични места по света. С Орифлейм извживях неща, за които даже и не бях мечтала.

Бих искала първо да благодаря на семейството си. На Светозар, че през целия път беше с мене. Счита се, че за величината на успеха се съди по това, от което се е наложило да се лишим, за да го постигнем. Заради всичко, от което той се отказа, за да я има тази титла, аз му я посвещавам. От всички досегашни единствено тя е на висотата на приноса му. Благодаря ти! И в следващия живот искам да си ти.

_MG_5157-3f

От трите ни деца искам прошка за всички неизживени мигове, уикенди, ваканции. И след прошката пак ще ме боли. За невъзвратимо пропуснатото. Благодаря ви за готовността сами да се справите с толкова отговорности от ранна възраст. Вие от малки знаете цената на успеха. На родителите си благодаря за щастливото детство, за ценностите, които възпитаха у мене. Това определи важна част от успеха.

В бизнеса с Орифлейм успехът е невъзможен без екип. Нашите екипи са нашето огледало. Аз се вглеждам в него и харесвам отражението си.  В него има стил, култура, традиции. Има енергия. Има лидерство. Лидерството не е длъжност. Лидерството е избор. Благодаря ви, че направихте този избор.IMAG0165

Скъпи лидери, вие сте хората, пред които ми е най-важно да се доказвам. Дадената пред вас дума беше основен мотив новото звание да се случи в тези срокове. Убеждението, че най-добрият начин да ви мотивирам  за нови титли е доказвайки го с личен пример, ми даваше сила. Доверието, готовността да ме следвате, обичта ме караха непрекъснато да повишавам взискателността към себе си. Топ ниво е реално да се постигне със самостоятелни и силни директори, такива, каквито сте вие. Изпълнитеното ниво е резултат на целия екип. Благодаря, страхотни сте!

Тази титла е не само моя и на екипа. Тя е и на мениджмънта на Орифлейм България. Един американски поет е казал: „Цялата сила е във вашия съюз, а опасността е в разногласието.“ Съюзът от желание и усилие от ваша и наша страна осигури тази победа. Благодаря! Вие сте истински партньори!

Скъпи лидери на Орифлейм България, благодаря за приятелството, съпричастността, признанието. За всичко, което заедно преживяваме през тези години. То също е част от успеха.

Колеги, искам да ви поздравя  за избора да сте с Орифлейм  и да ви окуража в стремежа към финансова независимост чрез нашия бизнес. Вярвайте в себе си и нашата компания!

А бъдещето? След като едни мечти се сбъднат, следва да се появят нови. Осъществяването им означава шанс за нови хора да прозрат възможностите на нашата компания. Водим ги към успеха. Сами достигаме нови върхове. И в това е най-голямата красота на Орифлейм.IMG_0380

 

 

 

 

 

 

 

Албена Димитрова

 Изпълнителен Директор

 Бюлетин Орифлейм за Каталози 10 и 11 /2008