ВаляВалентина Маринополска

Сандански

Професия: Счетоводител
Година на регистрация в Орифлейм: 1995
Най-висока постигана титла:  Главен Златен Директор

Много обичам да пътувам и да опознавам света. Мечтаех да пътешествам в чужбина. Преди Орифлейм единствената възможност за това бяха само командировките до столицата.
В Орифлейм започнах с идеята да използвам качествена козметика от естествени продукти. Не осъзнавах, че това е бизнес. Професионалният ми опит като главен счетоводител ме научи да проверявам всичко, така постъпих и с Орифлейм. Използвах продуктите и споделях впечатленията си с близки и приятели. Предлагах ги с лекота , но с бизнеса не се получаваше. След време осъзнах, че промяната в личните ми качества може да подобри коренно нещата. Започнах да чета книги за духовно и професионално израстване. Решаващи бяха 10-те лекции върху салфетка и касетата „Бърза писта към успеха ‘’ на Джон Каленч. Последваха множество тренинги и обучения, които увеличиха вярата в мен, фирмата, продуктите и системата. Станах позитивна и усмихната. Започнах да разбирам, че това е велик бизнес. Тази промяна в мисленето, ми помогна да се изкача по стълбицата на успеха и да изградя екип от три групи на 21 %. Постиженията във фирмата доведоха до големи промени в живота ми. Започнах да се занимавам само с Орифлейм, защото това е работата, която ми носи удоволствие и удовлетворение. Директорските семинари и Златните конференции ми дадоха възможност да се запозная с прекрасни хора и да посетя много красиви места по света -Тунис, Канарските острови, Барселона, Атина, Париж.
Благодарение на работата ми в Орифлейм, успях да осъществя мечтите си да отида в Швеция , САЩ , Япония и да изуча децата си.
И най-важното нещо за мен е, че Орифлейм ми помогна да се изградя като лидер, да се превърна в човек, който вярва в доброто, себе си и хората и да помогна и на други да ме последват!
Благодаря на Бога, че ми предостави възможността Орифлейм !