Орифлейм ми даде повече отколкото исках от живота

2005

Не са много хората, чието хоби е и тяхна основна работа. Аз съм сред щастливците. Казвам се Албена и съм на 46 години. Преди десет години все още смятах, че ще се реализирам чрез научна кариера. Не защото го усещах като мое призвание, а защото е престижно.

Включих се в Орифлейм. От самото начало съпругът ми Светозар ме подкрепи. Доверието, с което се ползвахме сред приятели и познати, ми помогна. С лекота предлагах продуктите и канех други да правят същото. Екипът растеше. Удоволствието да правя това, което харесвам и усещането, че съм полезна, ме мотивираха да продължа. Послушах сърцето си и взех решение да се посветя на Орифлейм. Възнаграждаващото занимание скоро се превърна в печеливш бизнес. За пет години станах диамантен директор.

Аз съм истинска везна и имам болезнена потребност от хармония. Тази хармония открих в Орифлейм. В нея са втъкани изконните шведски ценности, които определят стила на нашите продукти, начина на работа и взаимоотношенията ни.

Влюбена съм в продуктите и не си представям деня без тях. Работата ни предполага да изглеждаме добре и ми харесва, че хората около мене понякога ме наричат г-жа Орифлейм. Наше призвание е да помагаме на клиентите да имат поддържан вид и да се чувстват добре.

Системата на работа и на възнаграждаване в Орифлейм осигурява еднопосочност на интересите. Старая се да давам максимума от себе си, за да успяват хората от екипа ми. Тогава и аз съм успешна. Те са в същата позиция спрямо поканените от тях. Ние сме приятели, интересно ни е да сме заедно. Работейки се забавляваме.

Наред с хармонията в Орифлейм, имам хармония и в семейството. Със Светозар сме добър тандем. Постигнатото дотук е резултат на съвместния ни труд.
Трите ни деца са чудесни. Честите ни отсъствия от дома ги направиха самостоятелни и отговорни. Възможността сами да планираме заетостта си ни позволява във важните моменти да сме заедно.

И все пак най-свидното за мен в Орифлейм е екипът от съмишленици. Екип, когото обичам като своя рожба, екип, без който не си представям живота.
А най-важното е свободата. Свободата, която не поставя граници на целите и на възможностите за развитие. Свободата, която е най-голямата отговорност!

С обич,
Албена